SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Marielunds Simsällskap
Fotboll

Välkommen till Marielunds Simsällskap
Promotionen Holmen 2024
Tryck på länkarna så ser man info om promotion. 
 
 
 

2024
Anmälan till simskolan är öppen, om en grupp är full så anmäl till annan grupp så korrigerar vi det på plats. Vi har inget max tak alla är välkomna 
 

Nästa år firar vi en 100-åring – Marielunds Simsällskap!
Vad har Marielunds simsällskap och somrarna på Tärnholmen betytt för dig? Har du lärt dig simma, tagit märken, arbetat, varit promotor, varit aktiv i föreningen eller på annat sätt deltagit i verksamheten där? Vill du dela med dig av dina minnen? Vi tar gärna emot berättelser och bilder från Simsällskapets snart 100-åriga verksamhet. Vår förhoppning är att vi till jubileet 2025 ska kunna presentera en skrift med samlade minnen och bilder, som visar de gångna årens verksamhet inom simsällskapet. Vi ser fram emot att du hör av dig – utan ditt bidrag blir det ingen minnesskrift! Skicka det till e-postadress ms100ar@gmail.com,
gärna före 1 augusti. Om du har frågor och funderingar är du välkommen att höra av dig till samma e-postadress. 


Vi ser fram emot att ta del av din berättelse!

 

 
Vid frågor maila Marielundssimallskap@gmail.com Hoppas vi ses sommaren 2024.
 


Marielunds Simsällskap erbjuder simskola och märkestagning på Tärnholmen i sjön Trehörningen samt vid Borgardalsbadet i Länna.

På simskolan står individen i fokus. Varje barn placeras i en grupp utifrån ålder och kunskap den första dagen i simskolan.

Allteftersom barnet utvecklas och uppnår målen för gruppen flyttas hen sedan vidare till nya grupper. Det innebär att vissa barn kommer att vara i grodgrupp hela perioden, medan andra barn kan gå från räkgrupp till svangrupp under samma period. Vi tar märken i alla grupper, hela tiden under simskolan. 

 

Anmälan

Sker via hemsidan länk

 

 

Simskola & Märkestagning

 

 

 

Sponsorer som vill vara aktiva och stötta simskolan kan kontakta

Ordf. Lena Lundgren: marielundssimsallskap@gmail.com

 

 


Välkommen med din ansökan!

 

 

Sponsorer som vill vara aktiva och stötta simskolan kan kontakta

Ordf. Lena Lundgren: marielundssimsallskap@gmail.com

 

 

Hitta till oss: Tärnholmen & Borgardalsbadet

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
VÅRA SPONSORER